Meet-up over Lokaal circulair voedsel

14 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: Gratis

De Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseert samen met de Flevomeer Bibliotheek Swifterbant een meet-up over het thema ‘Lokaal Circulair Voedsel’. Tijdens deze bijeenkomst delen een aantal sprekers hun visie en kennis over duurzaam voedsel en circulaire ketens. Er wordt aandacht besteed aan circulariteit in de voedselketen, natuurinclusieve kringlooplandbouw en het voorkomen van voedselverspilling.

Meld je aan voor de Meet-up!

Op donderdag 14 oktober organiseren we deze meet-up in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant over het thema ‘Lokaal Circulair Voedsel’.
Flevolandse burgers, ondernemers en lokale initiatiefnemers komen aan het woord.
Wil jij geïnspireerd raken? Heb je hulp nodig? Kun je anderen misschien helpen of heb je een goed idee? Kom naar de meet-up en doe mee!

Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland: een provincie met een rijke natuur, mooi landschap en een gezond milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Flevoland van een gezonde leefomgeving kunnen genieten, nu en straks. FlevoMeer Bibliotheek is de verbindende plek voor iedereen voor een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.