Onderzoeker Ed Voigt vertelt over Lely

17 oktober 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: vrije entree

Ed Voigt vertelt over het onderzoek dat hij verricht heeft voor het boek Cornelis Lely.

“Van iedere vondst word je nieuwsgieriger. Ik geef toe dat het soms verslavend werkt”, zegt Ed Voigt over het vooronderzoek naar de grondlegger van de Zuiderzeewerken en de IJsselmeerpolders, Cornelis Lely.
De Lelystedeling bestudeert al jarenlang het leven van Cornelis Lely. Honderden uren bladerde Ed Voigt door goed bewaarde documenten in verschillende archieven. Keer op keer stuitte hij op bijzondere ontdekkingen. Voor het boek Cornelis Lely, heeft Ed Voigt vooronderzoek gedaan en daarover komt hij vertellen in de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek. Het boek over Cornelis Lely werd geschreven door Cees Banning, redacteur van NRC Handelsblad.
De open inloop is van 16.00-17.00 uur, plaatsen reserveren is niet nodig.

Het boek is na de inlooplezing verkrijgbaar en is de heer Voigt bereid het te signeren. Het is niet nodig om u voor deze lezing aan te melden. Er wordt geen entree gevraagd.

Foto: Fotostudio Wierd