Onze vestigingen zijn gesloten t/m 20 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Online voorlichtingsbijeenkomst: Hechting, babyverzorging en ouderschapsverlof

13 april 2021, van 20:00 tot 21:00 | ONLINE

Kosten: Gratis

Kijk lekker op de bank mee naar de voorlichting over Hechting, Babyverzorging en ouderschapsverlof. Deze voorlichting is op dinsdag 13 april van 20.00 tot 21.00 uur.

Tijdens deze voorlichting gaat Lian Ramakers in op het belang van elkaar leren kennen en daar de tijd voor nemen in de eerste jaren, maar ook de praktische kanten van het verzorgen en ouderschapsverlof komen aan bod.

Want een goede hechting is een sterke factor voor hoe jouw kindje zich zal ontwikkelen. Maar ook is het de basis voor de relatie tussen jou en jullie als ouder, en je kind. Een investering die een leven lang loont. Daarom komt ook het belang van ouderschapsverlof in deze voorlichting aan bod. Bij elk contactmoment kijk je naar je kind, je observeert en misschien zoek je naar overeenkomsten. Omdat je kindje nog zo afhankelijk van jullie is, komt het binden met je kind veel terug tijdens de verzorgingsmomenten.

Kom zeker kijken naar deze inspirerende voorlichting! Deze avond wordt georganiseerd door het Opgroeicafé tijdens de Week van het jonge kind. Het Opgroeicafé is een samenwerking tussen FlevoMeer Bibliotheek en de Meerpaal Welzijn.

Meld je voor 10 april aan via de oranje knop. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor alle deelnemers aan deze voorlichting of een andere voorlichting van Remedica Ouder- en Kindzorg, is er een mooie cadeautas met oa. een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproduct, billen crème. Deze kun je ophalen bij het Serviceplein in Dronten.