Onze vestigingen zijn gesloten t/m 15 maart. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Online lezing: Orgaandonatie van dichtbij

9 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | ONLINE

Kosten: Gratis

Hoe ziet je leven eruit als je plotseling op de wachtlijst staat voor een donorhart? Hoe blij ben je als er een donororgaan beschikbaar is? En hoe gaat dat, zo’n orgaantransplantatie? Dit en meer vertelt José Verhoeven op 9 maart in de online lezing: Orgaandonatie van dichtbij.

Donorregistratie

José brengt met haar verhaal het belang van orgaan- en weefseldonatie tot leven, want dankzij haar nieuwe hart kan zij de draad van haar leven weer oppakken. Deze lezing maakt ook duidelijk waarom Donorregistratie zo belangrijk is. Niet alleen voor jezelf om aan te geven welke weefsels of organen je wel en niet wilt doneren. Juist ook om hierover duidelijk te zijn tegenover familie en vrienden, zodat zij niet in het duister hoeven te tasten als het zover is. Niet registeren betekent namelijk geen bezwaar tegen donatie. Maar is dat ook echt jouw wens?

Geef je via onderstaande oranje knop op voor deze interessante lezing. Er is beperkt plek dus reserveer snel jouw plek! Deze online lezing vindt plaats via Teams. Je ontvangt van ons een link naar de lezing. Je hoeft niks te downloaden.

Meer weten?

Wil je meer weten over Donorregistratie en hoe dat nu precies moet? Op deze pagina vind je vele informatie die jou kan helpen een goede keus te maken.