Opgroei Café

24 januari 2018, van 11:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Opvoeden en opgroeien, het houdt elke ouder iedere dag bezig. Ouders van kinderen van 0 tot 21 jaar van harte welkom in de bibliotheek voor het stellen van opvoedvragen of het uitwisselen van opvoedervaringen.

De organisatoren zijn nieuwsgierig naar verhalen van ouders en willen graag gezamenlijk kijken waar en of er behoefte aan ondersteuning is. Ook biedt het Opgroei Café de mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen onderling. Waar loop je tegenaan, waar ben je trots op, wat frustreert je en waar word je enthousiast van zijn thema’s die aan de orde komen.

Onder het genot van een kop koffie zijn opvoedprofessionals van Carrefour aanwezig en is er gelegenheid om allerlei opvoedvragen te stellen in de breedste zin van het woord.  Deze middag is ook een uitgelezen kans om andere ouders te ontmoeten en tips en trucs uit te wisselen. Iedereen, lid of geen lid is van de bibliotheek is van harte welkom om gezellig aan te schuiven aan de leestafel in de bibliotheek.Ook zijn er heel veel opvoed- en opgroeiboeken in de bibliotheek waar medewerkers van alles over kunnen vertellen of verwijzen naar de gevraagde onderwerpen.