Opgroeicafé in Biddinghuizen

5 september 2018, van 09:00 tot 10:30 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Kosten: Gratis

Gezellige ontmoetingen in een ongedwongen sfeer, waar jonge ouders elkaars verhalen kunnen delen en aanhoren. Dat is de insteek van het Opgroeicafé Biddinghuizen. "Regelmatig zullen we ook een interessant thema behandelen, maar in eerste instantie gaat het om een leuke ochtend voor ouders,’’ vertelt Judica van Busschbach-Visser van FlevoMeer bibliotheek.

Opgroeicafé

Het Opgroeicafé is een plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen, informatie en vragen over opvoeden en opgroeien kunnen uitwisselen. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee ben je van harte welkom. 

Succes

In Dronten draait het café al en daar is het een succes gebleken. "We wilden ook in de dorpen de ontmoeting mogelijk maken." In een ruimte in de bibliotheek, die is ingericht met speelgoed, is het voor kinderen een feestje om mee te gaan.

Kom langs

Het Opgroeicafé is elke eerste woensdagochtend van de maand van 9.00 tot 10.30.

Naamswijziging

De naam ‘Mama Café’ is veranderd naar ‘Opgroeicafé’. Met deze nieuwe naam hoopt de organisatie, bestaande uit FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn, een bredere doelgroep te trekken. De organisatie werkt regelmatig samen met partners als Icare jeugdgezondheidszorg, Home Start en Kinderopvang Dronten.