Opgroeicafé in Dronten: Herfstbladerenspeurtocht

21 oktober 2021, van 09:30 tot 10:45 | Wisentweg 5a

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op donderdag 21 oktober organiseert Opgroeicafé Dronten een herfstbladerenspeurtocht voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar.

Herfstbladerenspeurtocht

“We duiken deze editie lekker de natuur in”, vertelt organisator Claudia Jansen. “Onder begeleiding van boswachter Martine Dubois leren de kinderen alles over herfstbladeren. Herfstbladeren zijn super mooi, maar óók interessant. Tijdens de leuke speurtocht met opdrachtjes worden alle geheimen van herfstbladeren onthult.” De speurtocht start om 9.30 uur vanaf de Wistenweg 5a en is rond 10.45 uur afgelopen.

Deelname aan de speurtocht is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is het raadzaam om je van te voren aan te melden via claudia.jansen@meerpaal.nl of telefonisch via 06 51 53 64 34. Aanmelden kan tot 18 oktober.

Samen gezond en sportief

De werkgroep van het Opgroeicafé Dronten/Swifterbant – bestaande uit De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek, Home-Start, Kinderopvang Dronten en Icare Jeugdgezondheidszorg – hebben in het kader van ‘Samen gezond en sportief in jouw wijk’ verschillende activiteiten ontwikkeld waarbij zowel ouders als kinderen actief bezig zijn. Met dit project wordt getracht om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij het creëren van een gezonde leefomgeving. Meer informatie over dit project is te vinden op: www.samenactief.nl/samen-gezond-en-sportief/.