Opgroeicafé+

7 april 2020, van 19:30 tot 21:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Wegens succes van het huidige Opgroeicafé voor ouders/verzorgers van kinderen van 0-4 jaar, richten FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn zich nu op Opgroeicafé+, bedoeld voor ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen tot 18 jaar.

Het opgroeicafé is een mooie manier om informeel en in gezellige sfeer andere ouders/verzorgers te ontmoeten uit dezelfde woonomgeving en ervaringen te kunnen delen.

— Bianca

De werkgroep, bestaande uit o.a. ouders, is benieuwd naar verhalen van mede-opvoeders en willen graag gezamenlijk kijken naar de behoeften van opvoeders. Opgroeicafé+ biedt de mogelijkheid in een gemoedelijke sfeer tot uitwisseling van ervaringen en eventuele hulpvragen te bespreken in een vertrouwelijke setting.

De avonden zijn gratis toegankelijk en koffie en thee staat klaar.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Claudia Jansen (coördinator Opgroeicafés). Mail naar c.jansen@meerpaal.nl of bel naar 06-51536434.

Ik vind het belangrijk om van gedachten te wisselen en zeker over opvoeding. Het lijkt me heel fijn om bij elkaar te komen en te verbinden.

— Erik