Opgroeicafé in Swifterbant: Kabouterspeurtocht

29 oktober 2021, van 09:30 tot 11:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant | Start bij de Steiger

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdag 29 oktober organiseert het Opgroeicafé in samenwerking met Swift 64 gymnastiek een kabouterspeurtocht voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar.

Kabouterspeurtocht

Tijdens de speurtocht gaan de kinderen - verkleed als kabouter – op zoek naar de verdwenen kabouters. Tijdens de tocht vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder een beweeg- en dansactiviteit. De speurtocht sluit af in FlevoMeer Bibliotheek waar de kinderen worden voorgelezen en een kabouterdiploma ontvangen. De speurtocht start om 9.30 uur bij de Steiger in Swifterbant en is om 11.00 uur afgelopen.

In verband met beschikbaar materiaal vragen we je van te voren aan te melden. Dit kan tot 21 oktober door te mailen naar claudia.jansen@meerpaal.nl of te appen naar 06-51536434. 

Samen gezond en sportief

De werkgroep van het Opgroeicafé Dronten/Swifterbant – bestaande uit De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek, Home-Start, Kinderopvang Dronten en Icare Jeugdgezondheidszorg – hebben in het kader van ‘Samen gezond en sportief in jouw wijk’ verschillende activiteiten ontwikkeld waarbij zowel ouders als kinderen actief bezig zijn. Met dit project wordt getracht om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij het creëren van een gezonde leefomgeving. Meer informatie over dit project is te vinden op: www.samenactief.nl/samen-gezond-en-sportief/.