GEANNULEERD: Opgroeicafé met workshop babymassage

11 november 2020, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Iedere tweede en vierde woensdag van de maand zijn (aanstaande) ouders en opvoeders van jonge kinderen van harte welkom bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Workshop babymassage

Babymassage is een fijne manier om de band met je kindje te versterken. Maar hoe geef je je baby een massage? Babyconsulent Martine van der Molen legt het uit op woensdag 11 november bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Lichamelijk contact is voor een baby de belangrijkste behoefte. Babymassage kalmeert, ontspant en het geeft intiem, direct contact met je kindje. Martine van der Molen vertelt je er alles over tijdens de workshop babymassage.

Over het Opgroeicafé

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom.

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig. De ochtenden worden georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek in samenwerking met Flow Coöperatie. Het aanwezige speelgoed wordt beschikbaar gesteld door Spel-o-Theek Ketelbinkie.

Haal je gratis kaartje in onze vestiging of via de oranje knop hieronder.