Opgroeicafé met Opvoedtips

25 november 2020, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Iedere tweede en vierde woensdag van de maand zijn (aanstaande) ouders en opvoeders van jonge kinderen van harte welkom bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Hoe ga je om met driftbuien?

Schreeuwen, krijsen, gillen, bijten: elk kind heeft weleens een flinke driftbui. Wat doe je als ouder als je kind zo boos wordt? Kinder- en jeugdverpleegkundige  Johanneke Lamslag van Icare JGZ Zeewolde (Consultatiebureau) geeft woensdag 25 november tips en adviezen over driftbuien bij kinderen tijdens het Opgroeicafé.

Over het Opgroeicafé

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom.

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig. De ochtenden worden georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek in samenwerking met Flow Coöperatie. Het aanwezige speelgoed wordt beschikbaar gesteld door Spel-o-Theek Ketelbinkie.

Haal je gratis kaartje in onze vestiging of via de oranje knop hieronder.