Speel Oudhollandse spellen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

10 augustus 2022, van 10:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Op woensdag 10 augustus spelen kinderen van 6 t/m 12 jaar Oudhollandse spellen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. De Oudhollandse spellen maken onderdeel uit van de zomerprogrammering Zalige Zomervakantie voor de thuisblijvers van Lelystad en de activiteit biedt een mooie gelegenheid voor kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken om samen mee te spelen. FlevoMeer Bibliotheek biedt de Oudhollandse spellen twee keer aan; van 10:30 tot 11:30 uur en van 13:30 tot 14:30 uur. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via de knop hieronder en de informatiebalie in de bibliotheek. Let op: er is beperkt plek, dus haal tijdig een kaartje.

Oudhollandse spellen

De Oudhollandse spellen zijn niet zomaar wat losse spelletjes, maar vormen samen een heus parcours dat de jonge bezoekers afleggen. Daarbij komen allerlei verschillende spellen voorbij, zoals ringwerpen, blikgooien, hoedjewip en nog veel meer. Hoewel het uiteraard harstikke leuk is om spellen te doen, is het nog leuker om sámen spellen te doen en nieuwe vrienden te maken. Speelplezier staat dan ook voorop tijdens deze activiteit.

Zalige Zomervakantie

Speciaal voor thuisblijvers biedt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de zomerprogrammering Zalige Zomervakantie. Van 20 juli tot 24 augustus is er elke woensdag een leuke kinderactiviteit te beleven, zoals workshops, spelletjes en zelfs een heuse zomervakantie PhotoBooth. Ook is er doorlopend een levend zoekboek aanwezig met verstopte voorwerpen in de bibliotheek om samen te zoeken. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl voor het volledige programma van de Zalige Zomervakantie.