Op vakantie in de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

3 augustus 2022, van 10:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

BiblioLab Dronten is op woensdag van 2 tot 5 geopend.

Op woensdag 3 augustus zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom in de Zomervakantie Photobooth in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. De photobooth is onderdeel van de zomerprogrammering Zalige Zomervakantie voor de thuisblijvers van Lelystad en biedt kinderen de kans om op speelse wijze vakantiefoto’s te maken van deze zomervakantie. De Zomervakantie Photobooth wordt twee keer aangeboden; van 10:30 tot 11:30 uur en van 13:30 tot 14:30 uur. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via de knop hieronder en de informatiebalie in de bibliotheek. Let op: er is beperkt plek, dus haal tijdig een kaartje.

Vakantiefoto’s voor thuisblijvers

De Zomervakantie Photobooth biedt allerlei spannende voorwerpen en verkleedkleren om de vakantiefoto’s van thuisblijvers op de luisteren. Hiermee prikkelen we de fantasie van de kinderen om hun eigen bestemmingen te verzinnen. Het bewijs van hun gedachtenreizen nemen ze aan het eind van de activiteit mee naar huis om als blijvende herinnering met anderen te delen.

Zalige Zomervakantie

Speciaal voor thuisblijvers biedt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de zomerprogrammering Zalige Zomervakantie. Van 20 juli tot 24 augustus is er elke woensdag een leuke kinderactiviteit te beleven, zoals workshops, spelletjes en zelfs een heuse zomervakantie PhotoBooth. Ook is er doorlopend een levend zoekboek aanwezig met verstopte voorwerpen in de bibliotheek om samen te zoeken. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl voor het volledige programma van de Zalige Zomervakantie.