Pret met letters

13 oktober 2021, van 18:00 tot 19:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | Geschikt voor: Kinderen uit groep 1, 2 of 3

Woensdagavond 13 oktober opent FlevoMeer Bibliotheek Urk speciaal haar deuren van 18.00 uur tot 19.00 uur voor ouders/verzorgers om samen met hun kind letters te ontdekken. Zit je kind in groep 4 dan is deze avond speciaal voor jullie!

Het wordt een feest met letters!

Hoe leuk kan voorlezen zijn? Fantastisch om samen met je kind een boek te lezen. Maar ook: hoe kies je een boek en wat kan ik doen om mijn kind het plezier van lezen te laten ontdekken. Wat kan ik doen om het oefenen leuker te maken?

Lezen belangrijk?

Lezen is zo belangrijk. Lezen is essentieel voor leren op school. Want wie -met plezier- kan lezen, kan de hele wereld aan en doet mee in onze steeds meer geletterde en multimediale maatschappij. Wie goed leest en teksten begrijpt, kan kennis verwerven en zich goed ontwikkelen.
Het wordt een feest met letters! Ieder kind een lezer!

Gratis kaarten voor Pret met Letters vind je hieronder.

Elke kaart is geldig voor kind met ouder/verzorger.