Schrijven opent luikjes

7 mei 2018, van 10:30 tot 12:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: € 15,00

FlevoMeer Bibliotheek en De Schrijverij openen schrijfcafé. Iedereen is welkom om zijn of haar pen te laten spreken.

Schrijven is een middel om je even terug te trekken. Je komt tot rust en onbewust verwerk je van alles. Het werkt verhelderend en het schept orde. Het werkt als een soort luikje naar je innerlijk en naar herinneringen. “Soms sta je versteld waar de pen je brengt”, vertelt Truus van De Schrijverij. “Je legt nieuwe verbanden of herinnert je dingen die je allang vergeten dacht te zijn. Voordat je het weet zit je op een nieuw spoor.
En het fijne is dat je er helemaal geen schrijftalent voor hoeft te hebben. Iedereen kan het.”

Schrijfcafé

Iedereen die zich wil laten inspireren door de pen, meer inzicht wil krijgen in zichzelf of het gewoon leuk vindt om samen per pen op ontdekkingsreis te gaan, is van harte uitgenodigd bij het Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Met behulp van verschillende schrijftechnieken en creatieve en speelse schrijfoefeningen word je uitgedaagd om te schrijven wat voor jou belangrijk is. Deelname aan het Schrijfcafé kost 15 euro en opgeven kan via de knop hieronder. Neem wel zelf pen en papier mee.

Het Schrijf café is op

• maandag 12 maart, 16 april en 7 mei in Biddinghuizen (14.00-16.00 uur)
  • maandag 12 maart, 16 april en 7 mei in Zeewolde (10.30-12.30 uur)
  • woensdag 14 maart, 18 april en 9 mei in Swifterbant (14.00-16.00 uur)