Schrijfactie Amnesty International in Emmeloord

9 december 2017, van 10:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Schrijf met Amnesty International een brief om aandacht te vragen voor ernstige schendingen van de rechten van de mens.

Op 10 december - de Dag van de Mensenrechten - triomfeert de persoonlijke, handgeschreven brief tijdens Amnesty's Schrijfmarathon. Van Nieuw-Zeeland tot Ghana en van Brazilië tot Japan klimmen mensen in de pen. Ze vragen om vrijlating van gewetensgevangenen. Om terugdringing van de doodstraf, marteling en discriminatie. Ze geven hoop aan gevangen mensenrechtenverdedigers.

Ook in Emmeloord kunt u meedoen aan de wereldwijde schrijfmarathon. Amnesty Noordoostpolder nodigt u van harte uit op zaterdag 9 december, van 10.00 tot 15.00 uur om naar de  bibliotheek te komen en te schrijven. U bent van harte welkom.
Kijk voor meer informatie op de website van Amnesty International.