Opfriscursus lezen en schrijven

13 oktober 2021, van 09:00 tot 11:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Wil je graag je lezen en schrijven verbeteren? FlevoMeer Bibliotheek Urk geeft een opfriscursus die start op woensdag 13 oktober om 09.00 uur. De cursus duurt vijf weken.

Lezen en schrijven met plezier

Moet het een d of een t zijn? Is het vakantie of vacantie? Wie twijfelt daar wel eens over? Je zou het graag weer even op willen halen en het zeker willen weten. Vooral als je een sollicitatiebrief wilt schrijven, een werkbriefje moet invullen of een verslag moet maken.
Daarom biedt de bibliotheek nu een opfriscursus aan. Iedereen die graag zijn lezen en schrijven wil verbeteren. In je eigen tempo en op je eigen niveau en geen stress. Voorwaarde is wel dat je moet kunnen omgaan met de computer. We werken via het programma oefenen.nl. en deelnemers kunnen kiezen uit verschillende niveaus.

Aanmelden

De opfriscursus is vijf woensdagochtenden op 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober, 3 november en 10 november van 09.00-11.00 uur. Er is plaats voor 6 personen, dus geef je snel op via de balie of de oranje knop hieronder.