Buikspreekpoppenvoorstelling tijdens de Kinderboekenweek

8 oktober 2021, van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Buikspreker en poppenspeler Lydia Zwart komt met Jip naar FlevoMeer Bibliotheek Lelystad op vrijdag 8 oktober met de voorstelling Feestboek.

Feestboek

Tijdens de voorstelling Feestboek komt handpop Jip erachter dat boeken helemaal niet zo saai zijn als hij altijd dacht.  Hij ontdekt samen met de kinderen dat fantasie hét geheime ingrediënt is om boeken tot leven te laten komen! Een poppenvoorstelling zonder traditionele poppenkast, tot leven gebracht door buikspreekster en poppenspeelster Lydia Zwart.

Jip komt er gaandeweg achter dat er niets zo feestelijk is als het verdwijnen in verhalen. Het is een echte familievoorstelling, dus geschikt voor alle leeftijden.
Met een meet&greet en fotomoment met poppen na afloop.

Van harte welkom

Vooraf aanmelden is niet nodig, bij deze theatervoorstelling moeten ouders/verzorgers wel een geldig coronatoegangsbewijs laten zien.