Inlevermoment speelgoedruilbeurs

22 november 2019, van 09:00 tot 20:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Natuur en Milieu Federatie Flevoland (NMFF) en FlevoMeer Bibliotheek Dronten zetten zich in november en december in voor duurzaam winkelen. Daarom organiseren ze samen op vrijdag 29 november een speelgoedruilbeurs in de bibliotheek. Zo kun je speelgoed waar niet mee gespeeld wordt ruilen voor iets nieuws.

Inlevermomenten speelgoed

Voorafgaand aan de speelgoedruilbeurs kan iedereen op vrijdag 22, maandag 25 en dinsdag 26 november speelgoed inleveren tijdens openingsuren. Aan het ingeleverde speelgoed worden punten toegekend en deze punten ruil je tijdens de speelgoedruilbeurs weer in voor nieuw speelgoed. Voor het inleveren gelden een aantal spelregels:
• Het speelgoed is schoon, fris, compleet (bijv. puzzel) en verkeerd in goede staat
• Maximaal 10 items per persoon inleveren
• Over de puntentoekenning wordt geen discussie gevoerd
• Speelgoed wat overblijft gaat naar een goed doel

Speelgoedruilbeurs

Op vrijdag 29 november kan iedereen tussen 16.00 en 20.00 uur rondsnuffelen tussen het ingeleverde speelgoed en tegen inlevering van de punten weer nieuw speelgoed mee naar huis nemen. Kom samen met je kinderen zodat ze iets leuks kunnen uitzoeken, of kom alleen en verras ze met Sinterklaas of Kerst. Neem ook gelijk een kijkje bij de boekverkoop. Zo geven we niet alleen speelgoed, maar ook boeken een tweede kans.