Inloopspreekuur over woonlocatie voor dementerenden

26 oktober 2020, van 18:00 tot 20:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Heeft een van jouw naasten dementie? Is zelfstandig wonen moeilijk? Wonen bij September geeft maandag 26 oktober informatie over de nieuwbouw appartementen aan de Meldestraat in Emmeloord. Je bent van harte welkom op het inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Bij September is 24-uurszorg aanwezig. Wonen bij September: betaalbaar, betrokken en toegankelijk. In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, komt het eerste huis van September in de Noordoostpolder. Hier komen in een nieuwbouwhuis 24 appartementen midden in een levendige woonomgeving, dichtbij winkels en andere voorzieningen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

Vrijdag 23 oktober en maandag 26 oktober is Marijke Hoekstra aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Urk met een spreekuur. Vanwege de huidige maatregelen zijn er twee tijdstippen om geheel vrijblijvend informatie in te winnen: vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en maandag van 18:00 tot 20:00 uur. Je dient je wel van tevoren telefonisch aan te melden op 088 5721311