Dag van de Ouderen: Op zoek naar je stamboom

2 oktober 2020, van 14:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Op vrijdag 2 oktober vindt de Dag van de Ouderen plaats. Op deze dag kun je in FlevoMeer Bibliotheek terecht voor twee activiteiten rondom stamboomonderzoek: een workshop of een spreekuur.

Workshop

Van 14.00 tot 15.00 uur kun je aanschuiven bij de workshop ‘Stamboomonderzoek via internet, hoe doe je dat? Ben je benieuwd wat voorouders allemaal meemaakten of wil je weten waar je familie precies vandaan komt? Start dan jouw onderzoek naar je familiegeschiedenis. Tijdens de workshop ‘Stamboomonderzoek via internet, hoe doe je dat?’ leer je wat genealogie precies is. Vrijwilligers van SeniorWeb geven tips en handigheidjes over het doen van stamboomonderzoek via internet. Zo kun je thuis direct aan de slag!

Spreekuur NGV

Helaas zijn de spreekuren afgelast. Heb je al een kaartje, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Over de Dag van de Ouderen

Sinds 1990 is de Dag van de ouderen een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste vrijdag van oktober. Nationaal wordt de dag ingeluid met een voorleeslunch op NPO1. Door het hele land worden voor de ouderen activiteiten georganiseerd.