Start leesclub Literatuur

1 oktober 2021, van 14:30 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: Gratis

Lees je met plezier mooie boeken en wil je jouw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep! Ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken. In Zeewolde start binnenkort een leesclub literatuur. Meer informatie? Kom dan vrijdag 1 oktober naar de informatiebijeenkomst.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Leidraad voor de groepen zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via maud.clumpkens@senia.nl.