StudyShare

23 april 2019, van 09:30 tot 15:40 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Dikke boeken vol leerstof in je hoofd stampen is niet makkelijk in deze tijd vol afleiding door social media. Na een succesvolle pilot in 2018 komt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad daarom in aanloop naar de examens ook in 2019 met StudyShare.

Wat is StudyShare?

StudyShare is ontwikkeld door de Openbare Bibliotheek Amsterdam en is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een afgesloten ruimte van FlevoMeer Bibliotheek. Voorin zit de Studybob, die streng toezicht houdt dat het stil blijft en er hard gestudeerd wordt. Mobieltjes worden voorafgaand aan het studieblok ingeleverd, om afleiding te voorkomen.

Een blok duurt 2,5 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren, met daartussen verplicht pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme. Iedere pauze wordt ingeluid met een bel. Na blok 1 is er een uur lunchpauze. Je kunt per dag maximaal twee blokken doen: in de ochtend van 9.30 uur tot 12.05 uur, in de middag van 13.05 tot 15.45 uur. 

Gratis deelname

Meedoen aan StudyShare is gratis. Haal vooraf een ticket voor een studieblok bij de balie. Dat kan ook nog op de dag zelf (vanaf 9.15 uur), maar let wel: vol = vol. Als het blok begint, geef je het ticket af aan de StudyBob. Voor de ochtendsessie heb je een oranje ticket nodig, voor de middagsessie een grijs ticket. Let op: maximaal één ticket per blok per persoon. 

Wanneer?

StudyShare wordt op dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25, maandag 29 en dinsdag 30 april, en op woensdag 1 mei aangeboden in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Dit is tijdens de meivakantie.

Tickets

Via onderstaande knop kan je al een ticket scoren! Maar, wees wel op tijd anders kan je ticket vergeven worden aan scholieren en studenten die wel op tijd uit bed zijn gekomen. Er zijn twee StudyShare sessies op een dag, dus als je de hele dag wil studeren bij StudyShare, dat kan maar dan heb je twee tickets nodig.