Gratis proefles taalcursus Italiaans voor beginners

11 februari 2019, van 14:30 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis proefles

In maart start er in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde een beginnerscursus Italiaans voor volwassenen. Maandag 11 februari kun je alvast een voorproefje nemen met een gratis proefles.

Het doel van de lessen is door converseren, schrijven, lezen en een beetje huiswerk, de beginselen van de Italiaanse taal aan te leren zodat de cursisten een aardig woordje Italiaans spreken als zij op vakantie naar Italië gaan.
Aan het eind van de cursus zal in onderling overleg een culinaire middag worden georganiseerd bij Kaap Flevo. Er kan hierbij gedacht worden aan het maken van een pizza in een houtskool pizza oven.

Deze cursus wordt gegeven door Italiaanse kok en docent Felice Cicoria.  Hij heeft ervaring met lesgeven aan de Volksuniversiteit van Harderwijk, Ermelo en de Flevo-Academie in Zeewolde. Naast het aanbieden van de lesstof zal Felice ook over zijn culinaire heden en verleden vertellen.

Lesinformatie

De lessen starten op maandag 4 maart. Opgeven voor deelname kan tot eind februari.

Lesdagen en tijd: maandagmiddag 14:30 tot 16:00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties)
Locatie: Kerkstraat 2, Zeewolde
Kosten: € 190,00 exclusief lesmateriaal.
Lesmateriaal: Allegro Nuovo 1 tekstboek + online mp3’s, Allegro Nuovo 1 werkboek
Boeken zijn te bestellen bij Bruna of online bij Intertaal.nl of Italiewarenhuis.nl