Tabletcursus voor senioren in de bibliotheek

24 januari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor iedereen die wat moeite heeft met een tablet hebben wij speciaal een cursus van twee ochtenden in de bibliotheek op Urk waarbij ieder op zijn eigen tempo kan leren

Een tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen werkt er mee, iedereen gebruikt het in zijn of haar vrije tijd en het is vooral handig. Voor jong en oud is een tablet een prima hulpmiddel, een middel om je te ontspannen, maar ook om te communiceren, te winkelen en dingen te leren of op te zoeken.

Met de zeer snelle ontwikkelingen is het echter goed voor te stellen dat jij of je omgeving wat moeite heeft om alles bij te houden. Daarvoor hebben wij speciaal een tabletcursus, waarbij ieder op zijn eigen tempo kan leren. Neem daarom je eigen tablet of iPad mee, dan leer je daar gelijk goed mee omgaan. Aan het eind van de cursus ben je al een stuk handiger en weet je wat je er allemaal mee kunt doen.

De cursus bestaat uit twee lessen op vrijdagmorgen 24 en 31 januari van 10 uur tot half 12. Je kunt je opgeven via de knop hieronder maar ook aan de balie of per telefoon 088-0080770.