Tabletcursus voor Bèbes en Bessies

17 september 2021, van 09:00 tot 10:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

"Help, ik heb een tablet, maar weet niet precies hoe het allemaal werkt. Wie wil mij dat uitleggen?" Op vrijdag 17 en 24 september is er voor Bèbes en Bessies een gratis workshop in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Een tablet is niet meer weg te denken. Iedereen werkt er mee en het is vooral erg handig. Voor jong en oud is een tablet een prima hulpmiddel, een middel om je te ontspannen, maar ook om te communiceren, te winkelen en dingen te leren of op te zoeken.  Met al die snelle ontwikkelingen is het echter goed voor te stellen dat het lastig is om alles bij te houden. Daarom is er nu speciaal een tabletcursus voor bèbes en bessies, zodat men kan leren om een berichtje of foto naar de (klein)kinderen te sturen.

Neem je eigen tablet of iPad mee, dan leer je daar gelijk goed mee omgaan. Aan het eind van de cursus ben je al een stuk handiger en weet je wat je er allemaal mee kunt doen.

De cursus bestaat uit twee lessen op vrijdagmorgen 17 en 24 september van 9 uur tot 10 uur Er kunnen maximaal 6 personen meedoen. De cursus is gratis.

Kaarten voor de Tabletcursus haal je hieronder via de oranje knop, bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk of per telefoon 088-008 0770