21TechClub in de Noordoostpolder

21 september 2019, van 14:30 tot 15:30 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: €27,50 per maand

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Gek op technologie? Kom naar onze 21TechClub in de bieb! Momenteel hebben we nog niet genoeg aanmeldingen om door te gaan met de 21TechClub op deze locatie. Maar... Wat niet is, kan nog komen!

Digitaliserende samenleving

Technologie neemt al een grote rol in in ons leven. Deze rol zal in de toekomst alleen maar groter worden. Kinderen groeien op in een digitaliserende samenleving. Begrip van en kunnen omgaan met nieuwe technologie wordt hierin steeds belangrijker. FlevoMeer Bibliotheek biedt een mooi en leerzaam aanbod voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Aanmelden voor 21TechClub

In de 21TechClub komen kinderen wekelijks bij elkaar. In een vaste groep, met vaste begeleiders. Hier werken ze samen aan een maandelijks thema rondom nieuwe technologie, programmeren, maker education en 21-eeuwse vaardigheden. Lidmaatschap van de 21TechClub is
€27,50 per maand, leden van FlevoMeer Bibliotheek krijgen 10% korting.

Nog niet

Momenteel hebben we nog niet genoeg aanmeldingen om door te gaan met de 21TechClub op deze locatie. Maar... Wat niet is, kan nog komen!
Meld je aan. Wanneer er genoeg inschrijvingen zijn, kunnen we alsnog van start.

Eerst even meekijken?
Het is uiteraard mogelijk om eerst een proefles te nemen. Meld je kind(eren) via het formulier hieronder aan. Wanneer je een bevestiging van ons krijgt, kun je aangeven dat het om een proefles gaat.