Al onze vestigingen zijn voorlopig nog gesloten. Met de Afhaalbieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Tips voor Thuis voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Maak een robothand

15 mei 2021, van 15:00 tot 16:30 | Online

Kosten: Kleine vergoeding voor versturen Make-It kit

Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robothand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robothand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken?

Dit is een KidsLab Make-It workshop. Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt, dat je bij Tetem kunt bestellen. Omdat ze het naar je moeten opsturen moet je deze voor 5 mei bestellen. Tetem vraagt een kleine vergoeding voor het verzenden.

Hoe werkt het?

Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden en een Zoom link. Verzamel de benodigdheden en leg ze klaar. Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je de KidsLab workshop. Aanmelden is niet nodig.

Dit heb je nodig

  • Make-It kit Robot-hand
  • schaar