Thuis zorg ontvangen met e-health

11 oktober 2019, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Met e-health is het mogelijk om thuis zorg te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met een huisarts of verpleegkundige. Om kennis te maken met deze mogelijkheden organiseert KBO-PCOB samen met Zorg van Nu op vrijdag 11 oktober een TeaHealth-bijeenkomst in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Maak kennis met e-health, voor jezelf en een ander

De komende maanden organiseert KBO-PCOB samen met Zorg van Nu op 10 locaties in het land TeaHealth-bijeenkomsten. Op vrijdag 11 oktober vindt een van deze bijeenkomsten van 10.00 tot 12.00 uur plaats in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Tijdens deze bijeenkomst staat de kennismaking met de digitale mogelijkheden voor zorg en zorgondersteuning thuis centraal. Wat is er mogelijk en hoe werkt het? Onder het genot van een high tea worden nieuwe ontwikkelingen gedemonstreerd en kan iedereen uitgebreid kennismaken en vragen stellen over deze mogelijkheden.

Ben jij die senior, tabletcoach of ouderenadviseur die geïnteresseerd is in deze digitale ontwikkelingen? En wil jij dit misschien ook een ander leren? Je bent van harte welkom tijdens deze TeaHealth-bijeenkomst, waar je ook zelf met tablet of smartphone aan de slag kunt met e-health.