Valentijnsbingo met kleinkinderen (Geannuleerd)

14 februari 2020, van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: € 5,00

Zin in een leuke activiteit waaraan je samen met je kleinkind kunt meedoen? Kom bingoën op Valentijnsdag in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en win leuke prijzen. Deze activiteit is wegens ziekte geannuleerd.

Val samen in de prijzen

Heb je op vrijdag 14 februari de kleinkinderen over de vloer? Kom gezellig naar de bibliotheek voor een potje valentijnsbingo. Van 15.00 tot 17.00 uur spelen we verschillende rondes waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Deelname aan de bingo kost € 5,00. Aanmelden is niet nodig.

Samen doen

In navolging van het zomerprogramma biedt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad ook in de winter van 2019/2020 een activiteitenprogramma speciaal voor senioren. Dit keer in het kader van ‘Samen doen’, dus zijn de activiteiten gecombineerd voor grootouders en hun kleinkinderen. Zo organiseren we bingo, kerstknutselen en een gezellige spelletjesmiddag voor jong en oud.