Muzikaal avontuur met Gonnie en Gijsje

22 januari 2020, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen tot 6 jaar

Zin om samen met Gonnie en Gijsje op ontdekkingstocht te gaan? Kom dan woensdag 22 januari a.s. naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Daar speelt Kira Kool de muzikale voorstelling ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’.

Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

De voorstelling is van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek. Kinderen van twee tot vijf jaar en hun (groot)ouders/verzorgers zijn de doelgroep, de voorstelling is leuk voor jong en oud. De toegang is gratis, maar vol is vol.