Vertelvoorstelling Moppereend

22 januari 2020, van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen tot 6 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Woensdag 22 januari komt eigenzinnig theater ZieZus een voorstelling geven over Moppereend.

De kindervoorstelling vormt de start van de Nationale Voorleesdagen, die gehouden worden van 22 januari tot 1 februari. Jaarlijks maakt ZieZus een voorstelling voor peuters en kleuters die op geheel eigen wijze gebaseerd is op het prentenboek van het jaar. Dit jaar is dat het boek Moppereend van Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horacek.

Mopperdemopperdemopper gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand meer met haar wil spelen. Maar heeft eend gelijk? In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, gespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen.

Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij.

Leuke kindervoorstelling

Er zijn twee voorstellingen, één om 15.00 uur en één om 16.00 uur.  De toegang is gratis, maar reserveer wel op tijd een kaartje (ook voor de begeleiders), want vol is vol.

Ook tijdens de Nationale Voorleesdagen

  • Voorleesfeest in Zeewolde

    Geniet woensdag 29 januari om 15.30 uur van een speciaal voorleesfeestje in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tineke Willekes - De Goei van Kinderpraktijk COOL komt voorlezen met gebaren uit het prentenboek...

    Van 15:30 tot 16:30

    FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

    wo 29 jan