Vertelvoorstelling Moppereend

22 januari 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen tot 6 jaar

Voor de allerkleinsten is er tijdens de Nationale Voorleesdagen en leuke voorleesvoorstelling in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Op woensdag 22 januari brengt Monique Wakker “Moppereend” tot leven. Dit prentenboek gaat over een eend die erg mopperig is omdat de vijver is opgedroogd, ze heeft niemand om mee te spelen, boven haar hoofd verschijnt een klein grijs mopperwolkje. Ze ontmoet allerlei dieren maar die spelen spelletjes die eend niet leuk vindt, het wolkje wordt groter en groter, totdat het zo groot is dat het uitbarst in een enorme regenbui. Alle dieren spelen in de regen en na de regen komt de regenboog in al haar kleuren.

Monique Wakker is al jaren actief als poppenspeler en heeft naam gemaakt met voorstellingen waarbij de kijker door middel van poppen en attributen meegenomen wordt in het verhaal.

Leuke kindervoorstelling

Er zijn twee voorstellingen, één om 16.00 uur en één om 16.30 uur. Kinderen zijn van harte welkom om aan te schuiven, haal wel eerst een kaartje, de toegang is gratis.