Vertelvoorstelling Moppereend

14 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen tot 6 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdag 14 februari treed Monique wakker op voor de allerkleinsten met de voorstelling “Moppereend” in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Ter ere van de Nationale Voorleesdagen heeft Monique een voorstelling gemaakt naar aanleiding van het prentenboek ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar. De voorstelling wordt voor de peuterspeelzalen apart opgevoerd, maar voor iedereen die ook benieuwd is naar de avonturen van Moppereend is de voorstelling ook te zien in de bibliotheek op 14 februari.

“Moppereend” gaat over een eend die erg mopperig is omdat de vijver is opgedroogd, ze heeft niemand om mee te spelen en boven haar hoofd verschijnt een klein grijs mopperwolkje. Ze ontmoet allerlei dieren maar die spelen spelletjes die eend niet leuk vindt, het wolkje wordt groter en groter, totdat het zo groot is dat het uitbarst in een enorme regenbui. Alle dieren spelen in de regen en na de regen komt de regenboog in al haar kleuren.

Monique Wakker is al jaren actief als poppenspeler en heeft naam gemaakt met voorstellingen waarbij de kijker door middel van poppen en attributen meegenomen wordt in het verhaal.

Leuke kindervoorstelling

Er staan twee voorstellingen gepland. De 1e voorstelling is om 14.00 uur, de 2e om 15.00 uur. Reserveer snel een gratis kaartje (begeleiders hebben geen kaartje nodig).