Voorlezen met Anouk van De Voorleeshoek

29 januari 2020, van 14:30 tot 15:15 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | voor kinderen van 2 tot 6 jaar

Op woensdag 29 januari hebben wij Anouk van De Voorleeshoek uitgenodigd om de mooiste verhalen te komen voorlezen in de bibliotheek. En dit in combinatie met prenten en muziek.

Jonge kinderen vinden het heerlijk om naar verhalen te luisteren en voorlezen is waardevol voor hun taalontwikkeling. Ze leren nieuwe woorden, vergroten hun taalbegrip en leggen hiermee de basis voor het leren lezen. Voorlezen maakt dus van kleintjes grote lezers.

Anouk van DeVoorleeshoek.nl komt de mooiste verhalen vertellen in combinatie met prenten en muziek. Een unieke combinatie waar jong en oud van zal genieten. Haal snel je gratis kaartje!