Voorleesmiddag in Zeewolde

21 oktober 2020, van 16:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: vrije entree

Elke 1e en 3e woensdagmiddag van de maand kunnen kinderen tot 4 jaar komen genieten van de mooiste verhalen. De voorleesmiddagen zijn gratis.

‘Moeilijke woorden kunnen meteen worden uitgelegd. Zo vergroot het voorlezen de woordenschat van jonge kinderen en stimuleert en motiveert het op een leuke manier om ook zelf meer te gaan lezen.”

Voorlezen aan jonge kinderen

Naast dat dit hun fantasie prikkelt, helpt het voorlezen ook bij de taalontwikkeling. FlevoMeer Bibliotheek wil bijdragen aan het doel dat geen enkel kind met een taalachterstand de basisschool verlaat. En dat begint met voorlezen.
Alle ouders, grootouders, opvoeders en verzorgers zijn van harte welkom om met hun kleintje te komen genieten. Uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand.

De toegang is gratis. Een toegangskaartje kun je hieronder halen. Elke kaart is geldig voor kind met ouder/verzorger.