Voorouderspreekuur in Swifterbant

7 december 2019, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in het zoeken naar uw voorouders, maar weet u niet goed hoe en waar te beginnen? Kom dan naar het voorouderspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

Duik in uw familiegeschiedenis

Misschien bent u al druk bezig met het speuren naar uw voorouders of u wilt hier juist mee beginnen. De genealogen van de Nederlandse Genealogische Vereniging die te gast zijn bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant helpen u dan graag op weg. U krijgt o.a. tips om te starten met uw onderzoek, en op welke manier deze het beste te documenteren is. Ook als u al bezig bent met uw onderzoek, kunnen de genealogen u verder helpen. Waan uzelf te gast in het NPO programma ‘Verborgen Verleden’ en zet de volgende stap in het ontdekken van uw familiegeschiedenis. De hulp en advies zijn gratis en u hoeft geen lid te zijn van de NGV.

Voorouderspreekuur in de bieb

Tijdens het voorouderspreekuur kunt u met al uw vragen terecht bij leden van de vereniging die ervaren zijn in stamboomonderzoek. En als zij het antwoord niet weten, kunnen zij u weer doorverwijzen naar anderen die nog meer kennis hebben van bijvoorbeeld militaire voorouders of wapenkunde. De hulp en advies zijn gratis en u hoeft geen lid te zijn van de NGV.