Voorouderspreekuur in Swifterbant

7 december 2019, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je geïnteresseerd in het zoeken naar jouw voorouders, maar weet je niet goed hoe en waar te beginnen? Kom dan naar het voorouderspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

Duik in jouw familiegeschiedenis

Misschien ben je al druk bezig met het speuren naar voorouders of je wilt hier juist mee beginnen. De genealogen van de Nederlandse Genealogische Vereniging die te gast zijn bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant helpen je dan graag op weg. Je krijgt o.a. tips om te starten met jouw onderzoek, en op welke manier deze het beste te documenteren is. Ook als je al bezig bent met je onderzoek, kunnen de genealogen je verder helpen. Waan jezelf te gast in het NPO programma ‘Verborgen Verleden’ en zet de volgende stap in het ontdekken van jouw familiegeschiedenis. De hulp en advies zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de NGV.

Voorouderspreekuur in de bieb

Tijdens het voorouderspreekuur kun je met al jouw vragen terecht bij leden van de vereniging die ervaren zijn in stamboomonderzoek. En als zij het antwoord niet weten, kunnen zij je weer doorverwijzen naar anderen die nog meer kennis hebben van bijvoorbeeld militaire voorouders of wapenkunde. De hulp en advies zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de NGV.