Vrijdag Blijdag: Theater Tim

27 november 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: Gratis | Vanaf 3 jaar

Het is voor kinderen weer feest in de bibliotheek tijdens de maandelijkse Vrijdag Blijdag. Deze keer is Theater Tim op bezoek bij FlevoMeer Bibliotheek met de voorstelling Tim en Boos zijn mag! Theater Tim maakt met behulp van marionetten oogstrelend theater in klein formaat.

Boos zijn mag

Prins Goud ziet overal in zijn koninkrijk dat mensen zo boos zijn en dat vindt hij helemaal niet goed. Daarom verbiedt hij dat boos zijn zonder meer! Wie toch boos is moet € 50,- betalen of rond zijn slot rennen. Maar zo simpel werkt het niet. Want wat doe je als je niet meer boos mag zijn?
Tim beleeft weer verschillende avonturen, totdat hij een oplossing kan bedenken waar ook Prins Goud heel tevreden mee is.  

Na de voorstelling kunnen de kinderen contact maken met de marionetten en ze ook zelf bewegen. Ook maken ze kennis met marionetten uit andere landen.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.