Vrijdag Blijdag: Boekenbeesten knutselen

13 december 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis | Geschikt voor kinderen van 4-8 jaar

Maak je eigen boekenlegger terwijl je luistert naar de spannendste verhalen.

Tijdens Vrijdag Blijdag gaan we Boekenbeesten knutselen! Maar wat is een Boekenbeest eigenlijk? Een Boekenbeest is een leuke boekenlegger die je om de hoek van je bladzijde kunt vouwen. Zo weet je de volgende keer precies waar je verder moet lezen.

Zeemeermin

Maak jij een griezelig monster met enge tanden, een vrolijke smiley of een mooie zeemeermin? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een Boekenbeest van maken. Je mag natuurlijk ook je eigen fantasiebeest bedenken. Of misschien maak je wel een mooie voor je vader, moeder, juf, broertje of opa.

Luisterboek

Tijdens het knutselen kun je luisteren naar de spannendste en meest meeslepende luisterboeken. Wat te denken van Beestenboel, De Gruffalo of Charlotte’s Web? En mocht je het verhaal zo spannend vinden, dan kun je het na afloop gratis lenen met je bibliotheekpas.

Kaarten

Wil je mee doen? Haal dan via onderstaande knop jouw gratis kaart voor deze activiteit.

Vrijdag Blijdag

Iedere maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.