Vrijdag Blijdag: Creatieve workshop Filosofie

8 december 2017, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Vrijdag 8 december is het weer Vrijdag Blijdag in bibliotheek Biddinghuizen. Elke maand staat dan een leuke kinderactiviteit op het programma. Deze keer staat het onderwerp 'Filosofie' centraal.

Samen een kunstwerk maken

Hoe kun je een abstract begrip verbeelden? Een creatieve workshop waarbij aan de hand van een filosofisch voorgesprek en boordevol verbeeldingskracht een thema wordt bepaald. Vervolgens gaan de kinderen - onder begeleiding van workshopleider Lucine Ellarian - aan de slag om de ideeën en inzichten te verwerken in een groot en gezamenlijk kunstwerk.

De workshop is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar en duurt ongeveer 70 minuten. De workshop is gratis toegankelijk en begint om 16.00 uur.