Vrijdag Blijdag: Kinderyoga

17 september 2021, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Ga je mee op yoga avontuur? Aan de hand van een boek gaan we samen een avontuur beleven. Op Vrijdag Blijdag 17 september in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Kinderyoga

In het bos, op het strand, in de stad… Waar gaan we heen? We nemen de hoofdpersonages uit het boek mee terwijl we het verhaal uitbeelden met bewegingen, ademhalingsoefeningen, fantasie meditaties, massageoefeningen en een levensgrote tekening die we samen maken.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.