Vrijdag Blijdag: Bouw een feestje met kikkerclown

15 juni 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Hou jij ook van feestjes en van clowns, kom dan naar deze Vrijdag Blijdag.

Feestje

Deze Vrijdag Blijdag komt clown Kikker langs in de bibliotheek om een feestje te bouwen. Iedereen is natuurlijk hartstikke welkom!

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.