Vrijdag Blijdag: workshop Fluffy Slime

11 mei 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Vrijdag Blijdag, een keer per maand feest in de bibliotheek. Elke tweede vrijdag van de maand staat gereserveerd voor een leuke jeugdactiviteit. Deze keer steken de kinderen zelf de handen uit de mouwen en wordt er Fluffy Slime gemaakt.

Fluffy slime

Fluffy Slime is zeer populair bij kinderen. Vlogger maken het en op Youtube zijn verschillende filmpjes te zien waar de meest mooie creaties gemaakt worden. De kinderen gaan zelf onder begeleiding aan de slag met ingrediënten en mogen het gemaakte slijm mee naar huis nemen.

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deelname aan de workshop is gratis. De plaatsen zijn echter beperkt, dus als je wilt deelnemen schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.