Vrijdag Blijdag: Gel maken

9 februari 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer leer je onder begeleiding van een deskundige je eigen gel te maken.

Het lijkt zo gewoon het goedje dat je dagelijks over je huid heen smeert, maar weet jij eigenlijk wel wat er in zit? En is dat ook daadwerkelijk goed voor je? En welke trucje past de fabrikant toe om jou een flesje douchegel te laten kopen. 

Ervaren gel maker

Alberte is opgeleid als apothekersassistente en weet alles van de chemische processen van verschillende goedjes. Tijdens de workshop vertelt ze wat er gebeurt als je verschillende stoffen met elkaar mengt. Alberte heeft jarenlange ervaring met het geven van workshops aan kinderen. 

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Er kan slechts een beperkt aantal kinderen aan deze workshop. Heb je belangstelling, schrijf je dan snel in via onderstaande knop. 

Over Vrijdag Blijdag

Elke tweede vrijdag van de maand staat tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.