Vrijdag Blijdag: Goochelworkshop met Janse Heijn

10 juni 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrijdag Blijdag 10 juni geeft Janse Heijn een goochelworkshop in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen.

Janse Heijn

Janse Heijn is als goochelaar geboren. Sinds mensenheugenis houdt hij ervan om mensen te vermaken met zijn onverklaarbare mirakels. Door moderne illusies te combineren met een klassieke presentatie geeft hij een nieuwe betekenis aan het woord ‘onvoorstelbaar’. Janse haalde tot drie keer toe het podium bij de Nederlandse kampioenschappen voor de goochelkunst en vertoonde zijn kunsten in meer dan 15 landen.

Kinderworkshop

De grote vraag na het zien van een goochelact is natuurlijk: ‘Hoe doet ‘ie dat?’. In deze workshop leer je van goochelaar Janse Heijn een paar eenvoudige maar verrassende trucs. Ouders, broertjes en zusjes – opgelet! Bereid je voor op een nieuwe goochelaar in je gezin!

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen.
Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere tweede vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.