Vrijdag Blijdag: Goochelen met Marco

21 januari 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Vrijdag Blijdag 21 januari laat goochelaar Marco zijn goocheltrucs zien in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

De grote vraag na het zien van een goochelact is natuurlijk: ‘Hoe doet ‘ie dat?’. In deze workshop leer je van goochelaar Marco een paar eenvoudige maar verrassende trucs. Ouders, broertjes en zusjes – opgelet! Bereid je voor op een nieuwe goochelaar in je gezin!

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk.
Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.