Vrijdag Blijdag: Mad Science Dierenvrienden

19 november 2021, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Sommige dieren hebben een vacht die hen warm houdt, zoals bijvoorbeeld een konijn, maar er zijn ook dieren met veren, zoals bijvoorbeeld een kip. Mad Science legt het allemaal uit tijdens Vrijdag Blijdag op 19 november.

Dierenvrienden

Sommige dieren hebben een vacht die hen warm houdt, zoals bijvoorbeeld een konijn, maar er zijn ook dieren met veren, zoals bijvoorbeeld een kip. Andere dieren hebben schubben, denk aan een goudvis. Soms veranderen die vacht of veren nog wanneer de dieren groter worden; herken jij welk babydier bij welk ouderdier hoort? Spits je oren om te horen welk dier welk geluid maakt. In de natuur kun je de dieren vaak horen maar niet altijd zien, daarvoor moet je hun sporen volgen. Samen maken we dierensporen van klei om thuis of in de klas verder te bestuderen.

Foto: T.R Photography on Unsplash

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.