Vrijdag Blijdag: vogelnesten bekijken en maken met IVN

9 november 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Dit keer komt IVN langs met vogelnestjes. Kinderen mogen de vogelnestjes bekijken en zelf maken.

Vogelnestjes

De bladeren vallen van de bomen en daardoor verschijnen de mooiste vogelnestjes. IVN zorgt ervoor dat kinderen deze vogelnestjes kunnen bekijken in bibliotheek Lelystad. Ook mogen ze zelf een vogelnestje maken van bijvoorbeeld hooi of klei.

IVN

IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. In de tuin, op het balkon, in de buurt en verder weg: IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is.

Gratis

Deze Vrijdag Blijdag is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, start om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Wil je zeker zijn van een plekje? Download dan snel een gratis kaartje!

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.