Vrijdag Blijdag: vogelvoer maken met IVN - uitverkocht

18 januari 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Dit keer komt IVN langs met vogelvoer. Kinderen mogen zelf vogelvoer maken.

Vogelvoer

De vrijwilligers van IVN brengen een bezoek aan de bibliotheek om te vertellen over de natuur en haar geheimen. Naast het verhaal over de natuur is er ook een leuke doe-opdracht voor de kinderen. Deze keer wordt vogelvoer gemaakt zodat de vogels de winter goed door kunnen komen.

IVN

IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. In de tuin, op het balkon, in de buurt en verder weg: IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is.

Gratis

Deze Vrijdag Blijdag is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, start om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Deze activiteit is uitverkocht.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.